Besplatna pravna pomoć

Efikasna zaštita

Besplatna pravna pomoć - Pro Bono

  U cilju uživanja i zaštite Vaših ljudskih prava, predviđenih Ustavom Republike Srbije od 2006. godine, primenjuje se institut pravne pomoći. Pravna pomoć omogućava Vam da dobijete potrebne informacije, pravni savet, da pristupite sudu ili drugim državnim organima, a sve u cilju zaštite Vaših prava. Suštinski cilj ovog instituta je da građanima slabijeg imovinskog stanja obezbedi jednak pristup pravdi. S obzirom na stanje u našem društvu i potrebe nezaposlenih, siromašnih građana, korisnika socijalne i druge pomoći, kao i velikog broj pojedinaca koji ostvaruju minimalne zarade i penzije, odlučili smo da Vam se pružanjem besplatne pravne pomoći nađemo i pomognemo u ostvarenju Vaših potencijalno ugroženih prava. Time pomažemo i Vama, a i društvenoj zajednici kojoj zajedno pripadamo.

  Kako dobiti besplatnu pravnu pomoć u advokatskoj kancelariji Andrejić?

  Ukoliko smatrate da su Vaša prava povređena, i potrebna Vam je pravna pomoć, budite slobodni da nam se obratite za sva sporna pravna pitanja koja imate, kakve god da su prirode. Naš zadatak je da:

  1. Pre svega saslušamo Vaš slučaj.
  2. Besplatno Vas poučimo, da li Vaš slučaj potpada pod zakonom ograničenu kategoriju slučajeva u kojima Vam možemo i pružiti besplatnu pravnu pomoć (više o zakonskim ograničenjima možete pročitati ovde.
  3. U slučaju da zakon dozvoljava takvu mogućnost i da shodno tome u skladu sa Kodeksom profesionalne etike naša stručnost može adekvatno odgovoriti na vaš konkretan problem, biće nam drago da Vam pomognemo da ostvarite i zaštitite svoja prava, a mi ćemo Vas shodno konkretnom slučaju i poučiti i kako da to uradite ili uradimo.

  Možete nam se obratiti u opciji kontakti ili klikom ovde, sa obaveznom naznakom u opciji usluge podopcije: „Pro bono.“